SELÇUKLU ‘SENYÖR TENİS TURNUVASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

20 Eylül 2021 / Pazartesi

Selçuklu Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Hafta Sonu Senyör Tenis Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi

Selçuklu Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 16-19 Eylül tarihleri arasında Selçuklu Belediyesi Tenis Kortunda düzenlenen ‘Hafta Sonu Senyör Tenis Turnuvası’nde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. 11 farklı şehirden toplam 74 sporcunun katılım sağladığı turnuvaya heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Türkiye’nin en modern tenis kortları arasında yer alan Selçuklu Belediyesi Tenis Kortlarında oynanan müsabakalar, 4 açık ve 2 kapalı kort olmak üzere toplam 6 kortta 4 gün boyunca devam etti. Final maçlarının ardından düzenlenen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Spor Hizmetleri İl Müdürü Bilal Yavaş, Selçuklu Belediyespor kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan ve Yönetim kurulu üyesi Mustafa Uysal katıldı. Ödül töreninin ardından Konya Vole Tenis Kulübü Başkanı Cengiz Yönet, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan’a teşekkür plaketi takdim etti.