SELÇUKLU BELEDİYESPOR’LU GÖKTÜRK VE OSMAN TALHA KÜRSÜYÜ YİNE BIRAKMADI

28 Şubat 2022 / Pazartesi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Göktürk Yüzerler Yol Yarışları 2.Etabında Yıldıza Erkekler kategorisinde ilk sırayı aldı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Takım halinde ise üçüncülük kürsüsüne çıktı

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘Türkiye Şampiyonası 2. Etap Yol ve Kreteryum Yarışları’ 25-27 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Türkiye genelinden çok sayıda sporcunun katıldığı Şampiyonada Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Göktürk Yüzerler,  Yıldız Erkekler B Kategorisinde Yol yarışlarını ilk sırada tamamladı. Kriteryum yarışlarında da mücadele eden Göktürk Yüzerler, bu kategoride ise ikinci sırayı alarak önemli bir başarıya imza attı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Yıldız Erkekler B kategorisinde ise takım halinde üçüncülük elde ederek kürsüye çıktı. Yıldız Erkekler A Kategorisinde mücadele eden bir diğer Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Osman Talha Teke ise Kriteryum yarışlarında ikincilik kürsüsüne çıktı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı madalya kazanan sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızın emeklerinin karşılığını alması ve başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Antalya’da düzenlenen yarışlarda kulübümüzü ve şehrimizi başarıyla temsil ederek madalya kazanan sporcularımız Göktür Yüzerler ve Osman Talha Teke’yi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.