SELÇUKLU BELEDİYESPOR’LU EFNEM GÖKALP’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

05 Şubat 2020 / Çarşamba

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Sporcusu Efnem Gökalp, Selçuklu Belediye Meclisi tarafından verilen çeyrek altın ödülünü Elazığ’daki depremzedelere bağışladı

Selçuklu Belediyespor Kulübünde her yıl ‘Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda madalya kazanan sporcuların ödüllendirildiği, ‘Başarılı Sporcular Ödül Töreni’ Selçuklu Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Meclis Üyeleri, Sporcular ve Ailelerin katıldığı ödül törenine Wushu Kung-Fu Türkiye Şampiyonu Efnem Gökalp damga vurdu. 10 yaşındaki sporcu Selçuklu Belediye Meclisi tarafından verilen Çeyrek Altın ödülünü Elazığ’daki depremzedelere bağışladığını açıkladı. Efnem’in bu davranışı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere herkesi duygulandırdı.

PEKYATIRMACI: EFNEM KIZIMIZI VE AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, gösterdiği duyarlılık ve örnek davranışı nedeniyle Efnem’i tebrik ederek “Spor Kulübü olarak birçok platformda başarılı sporcular yetiştirirken aynı zamanda Efnem gibi ahlaklı ve toplumsal konularda duyarlı sporcularımızın olması bizi gururlandırıyor. Böyle bilinçli gençlerimiz olduğu sürece millet olarak sırtımız yere gelmez” ifadelerini kullandı.

TEZCAN: SPORCUMUZUN DUYARLI DAVRANIŞINI ÖDÜLLENDİRDİK

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Efnem gibi sporculara sahip oldukları için şanslı olduklarını ifade ederek, “Efnem’in bu duyarlılığı bizleri çok gururlandırdı. 10 yaşındaki sporcumuzun çeyrek altın ödülünü ‘Elazığ’daki depremzedelerin daha çok ihtiyacı var’ diyerek bağışlaması çok güzel bir düşünce ve davranış. Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak Efnem’in bu davranışına kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Bu nedenle sporcumuzun yerine AFAD’a çeyrek altın miktarındaki yardımı kulübümüz olarak gerçekleştirdik. Efnem’e de hak ettiği altın ödülünü tekrar takdim ettik. Sporcumuzu tekrar tebrik ediyor, ailesine de böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.