SELÇUKLU BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NE GURURLANDIRAN ÖDÜL

19 Ağustos 2021 / Perşembe

Selçuklu Belediyesinin destekleriyle faaliyetlerini yürüten Selçuklu Belediyespor Kulübü, TMOK bünyesinde kurulan Fair Play Komisyonu tarafından 2020 yılı ‘Sportif Fair Play Kariyer Dalı Kutlama Mektubu Ödülü’ne layık görüldü

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüpleri arasında yer alan Selçuklu Belediyespor Kulübü Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) bünyesinde tarafından kurulan Fair Play Komisyonu tarafından, Selçuklu Belediyesi’nin destekleriyle ilçede çocuk, genç ve yaşlıların modern tesislerde 20 branşta spor yapmalarına imkan sağlamasının yanında “Selçuklu’nun Değerleri” sloganıyla onları kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaklı, adil ve dürüst bireyler olarak ve bu değerleri bir arada tutan Fair Play olgusunu benimseyerek yetişmelerini amaçlaması nedeniyle, ‘Sportif Fair Play Kariyer Dalı Kutlama Mektubu Ödülü’ne layık görüldü. Selçkulu Belediyespor Kulübü’ne ödülünü TMOK Fair Play Komiyonu Danışma Kurulu Üyesi İsmet Karababa takdim etti.

TEZCAN: ANLAMLI BİR ÖDÜLE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN GURURLUYUZ

TMOK tarafından ‘Sportif Fair Play Kariyer Dalı Kutlama Mektubu Ödülü’ne layık görülen Selçuklu Belediyespor Kulübü’nde Başkan Mustafa Yavuz Tezcan böyle bir ödüle layık görüldükleri için gururlu olduklarını belirtti. Tezcan, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüzde ‘Selçuklu’nun Değerleri’ sloganıyla yürüttüğümüz spor okulları projemizde küçük yaşta çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaklı, adil ve dürüst bireyler olarak yetişmesi en büyük arzularımızdan bir tanesi olmuştur. Tüm bu değerleri bir arada tutan Fair Play olgusunu çocuklarımıza benimsetmek ve onların spora katkılarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunda bizleri ödüle layık gören TMOK Fair Play Komisyonu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HER YIL ONBİNLERCE ÇOCUK SPORLA BULUŞUYOR

Selçuklu Belediyespor Kulübü 35 tesis 60 spor salonunda her yıl on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor. Yaz ve Kış Spor Okullarında 7-15 yaş arası çocuklara spora imkânı sağlayan Selçuklu Belediyespor Kulübü, yetenekli sporcuları antrenörlerin talebi doğrultusunda kulüp bünyesinde lisanslı sporcu haline getiriyor. 15 bin 488 lisanslı ve 172 Milli sporcusuyla Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda önemli başarılara imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü’nde başarılı sporcuların büyük bir bölümü spor okullarından yetişmiştir.