SELÇUKLU BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDE YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

30 Ocak 2020 / Perşembe

Selçuklu Belediyespor Kulübü gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısıyla yeni yönetim kurulunu belirledi. Avukat Mustafa Yavuz Tezcan Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı oldu

Türkiye’nin en önemli amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü’nde olağan genel kurul yapıldı. 25 Ocak’ta gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Avukat Mustafa Yavuz Tezcan Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. 7 asil ve 7 yedek üyeden oluşan Başkan Mustafa Yavuz Tezcan’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde: Mehmet Ali Çakar, Mustafa Uysal, Muhammed Eken, Cem Hayırlıoğlu, Mehmet Ali Kolay ve Mehmet Ay.

PEKYATIRMACI: KULÜBÜMÜZÜN YENİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Yavuz Tezcan ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüz, lisanslı sporcusuyla, milli sporcularıyla ve spor okulları faaliyetleriyle Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden birisi haline gelmiştir. Son dönemde büyük başarılara imza atmış kulübümüzde başkanlık görevini başarıyla yerine getiren Ali Ziya Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Başkanlığa yeni seçilen Mustafa Yavuz Tezcan ve yeni yönetim kurulu üyelerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başarılı işler yapacaklarına inancımız tam. Bizlerde Selçuklu Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gençlik ve spor için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

TEZCAN: DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yeni yönetim kurulunun Selçuklu Belediyespor Kulübü için hayırlı olmasını dileyen Başkan Mustafa Yavuz Tezcan, “Selçuklu Belediyespor Kulübü Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüpleri arasında yer alıyor. Böyle bir kulübe hizmet edeceğimiz için heyecanlıyız. Geçmiş dönemde görev yapan Selçuklu Belediye Başkanlarımız ve kulüp başkanlarımız burada çok önemli işlere imza attılar.  Selçukluyu sporda önemli bir marka haline getirdiler. Bu bir devir teslim durumundan ibarettir. Bizde yeni yönetim kurulu olarak Selçuklu Belediye Başkanımızın da desteğiyle çok daha büyük başarılara imza atmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YALÇINKAYA: TECRÜBELERİMİZLE HER ZAMAN YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü eski başkanı Ali Ziya Yalçınkaya ise yeni yönetimi tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yalçınkaya, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüzde 6 yıl boyuncu görev yaptık ve başarılı işlere imza attık. Kulübümüzü her zaman sahiplenmeye ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz kendimizi bu ailenin bir parçası hissediyoruz. Yeni yönetim kurulunun başarı çıtasını daha da yükselteceğine inanıyorum ve kendilerine canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu.