SELÇUKLU BELEDİYESPOR KULÜBÜ JUDO TAKIMINDAN 17 MADALYA

06 Eylül 2021 / Pazartesi

SELÇUKLU BELEDİYESPOR KULÜBÜ

JUDO TAKIMINDAN 17 MADALYA

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı, Çankırı’da düzenlenen ‘İller Arası Judo Şampiyonası’nda 17 madalya toplayarak önemli bir başarıya imza attı

Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘İller Arası Judo Turnuvası’ 3-5 Eylül tarihleri arasında Çankırı’da düzenlendi. Türkiye genelinden bir çok sporcunun katıldığı turnuvaya Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı performansıyla damga vurdu. Minikler, Yıldızlar ve Ümitler kategorisinde toplam 31 sporcuyla müsabakalara katılan Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı 17 madalya toplayarak önemli bir başarı elde etti. Takım sıralamasında Ümitler kategorisinde şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, Yıldızlar kategorisinde de üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı. Turnuvada madalya kazanan sporcular şu şekilde; Minikler kategorisi 55 kg da Celil Kuş şampiyon olurken, 30 kg da Ömer Mühenne ve 55 kg da Ramazan Yalçın üçüncülük elde etti. Yıldızlar kategorisi 38 kg da mücadele eden Yunus Emre küçük şampiyon olarak altın madalya kazanırken ikinci olan sporcu Mustafa Yiğit Gelmez gümüş madalyanın sahibi oldu. 60 kg da final maçını kaybeden İsmail Aydın ikincilik elde etti. 50 kg da Recep Sarıkaya, 55 kg da Muhammet Furkan Coşkun, 73 kg da ise Alper koçak üçüncülük elde etti. Ümitler kategorisinde toplam 8 madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü Takımı sporcularından Can Tekin Dişçi 50 kg da, Onur Akgül 66 kg da, Yücel Göker ise 73 kg şampiyonluğa ulaşarak altın madalyanın sahibi oldu. +90 kg da mücadele eden Yakup Kara ise final maçını kaybederek ikincilik elde etti. Ümitler 55 kg da Emin Işık, 60 kg da Necdet Ataşoğlu, 81 kg da ise Mert Yasin Kara üçüncülük elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldular.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “İller Arası Judo Turnuvası’nda şehrimizi başarıyla temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımımızı  ve Antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Uluslararası müsabakalarda da bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.