SELÇUKLU BELEDİYESPOR JUDO’DA MİLLİ HEYECAN

03 Kasım 2020 / Salı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Sporcularından Bayram Kandemir, Hırvatistan’da düzenlenecek olan Gençler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcularından Bayram Kandemir, 4-6 kasım tarihlerinde Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek olan ‘Gençler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 15 Sporcunun yer aldığı Milli Takımda çalışmalarına ara vermeden devam eden sporcumuz 73 kg da madalya mücadelesi verecek. Kulübümüzün altyapısında yetişerek  Minikler, Yıldızlar, Ümitler ve Gençler kategorisinde bir çok başarıya imza atan sporcumuz, 2018 yılında Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’nda gümüş madalya, 2019 yılında ise altın madalya kazanmayı başarmıştı. Şili’de düzenlenen 2017 Ümitler Dünya Şampiyonasında ise beşinci olarak önemli bir başarıya imza atmıştı. 20 yaşındaki sporcu Avrupa Şampiyonasında da ülkemizi başarıyla temsil ederek madalya kazanmayı hedefliyor. Pandemi dönemi sonrası ilk kez düzenlenecek olan organizasyonda 40 ülkeden toplam 412 sporcu madalya için mücadele verecek.

COŞKUN: BAYRAM KANDEMİR’DEN UMUTLUYUZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Başantrenörü Abdülkadir Coşkun, “Milli Sporcumuz Bayram Kandemir kendini oldukça geliştiren ve geliştirmeye de devam eden bir isim. Daha önce bir çok kez hem kulübümüzü hemde ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti. İnanıyorum ki Avrupa Şampiyonasından da madalya ile dönerek bizleri gururlandıracaktır. Sporcumuza başarılar diliyorum. Bizlere her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.