MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

29 Ocak 2021 / Cuma

SELÇUKLU BELEDİYESİ

MASA TENİSİ TURNUVASI’NDA KAYITLAR BAŞLIYOR

Selçuklu Belediyesi tarafından, spor severlerin sağlık ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde spor yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan ‘Masa Tenisi Turnuvası’nda kayıtlar 1 Şubat Pazartesi günü başlıyor. 8-64 yaş arasındaki tüm vatandaşlar başvuranlarını 1-4 Şubat tarihleri arasında www.selcuklu.bel.tr adresinden online olarak yapabilecek. 5 Kategoride (Küçükler,Yıldızlar, Gençler, Büyükler, Veteranlar) düzenlenecek olan turnuvaya pandemi tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda başvuru kabul edilecek. 8 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan müsabakalar Şehit Rıdvan Adam Spor Salonunda oynanacak.

ÖDÜLLER; BİSİKLET, TABLET ve AKILLI SAAT

Selçuklu Belediyesi tarafından organize edilecek olan turnuvada derece yapan sporcular çeşitli hediyelerinde sahibi olacak. Kategorilerini şampiyon olarak tamamlayan sporcular bisiklet, ikinci olarak tamamlayanlar tablet ve üçüncü olarak tamamlayanlar ise akıllı saat ödüllerinin sahibi olacak. Turnuvada sporcuların mücadele edeceği kategoriler şu şekilde;

-  2010-2013 Doğumlular (8-11 yaş) (Kız/Erkek Küçükler kategorisi)

-  2006-2009 Doğumlular (12-15 yaş) (Kız/Erkek Yıldızlar kategorisi)

-  2003-2005 Doğumlular (16-18 yaş) (Kız-Erkek Gençler kategorisi)

-  1992-2002 Doğumlular (19-29 yaş) (Kız-Erkek Büyükler kategorisi)