MASA TENİSİ KURULUŞLAR LİGİNE ‘SELÇUKLU BELEDİYE’ DAMGA VURDU

12 Mayıs 2022 / Perşembe

Kuruluşlar Ligi Masa Tenisi İl Turnuvasında Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımları ilk iki sırayı alarak turnuvaya damga vurdu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Kuruluşlar Ligi Masa Tenisi İl Turnuvası’nda Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü takımları kürsüye çıkarak önemli bir başarıya imza attı. Büyük heyecana sahne olan final maçında ise Mücahit Koyuncu, Hasan Atmaca, Ahmet Korkmaz ve Bekir Çolak’tan oluşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Takımı, Selçuklu Belediyesi’ni 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. İkincilik kürsüsüne çıkan takım ise Mustafa Yılmaz, Zeki Afşar, Hasan Seren, Sami Erikçi ve Mehmet Ali Çakar’dan oluşan Selçuklu Belediyesi takımı oldu. Turnuvada üçüncülük kürsüsüne ise Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çıktı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

Konya şampiyonu Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, 2021-2022 Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil etme hakkı kazandı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası bu sezon 11-12-13 Haziran 2022 tarihlerinde Elazığ’da düzenlenecek.