BATUHAN ŞİMŞEK’TEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA GÜMÜŞ MADALYA

09 Eylül 2020 / Çarşamba

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Sporcusu Batuhan Şimşek, Türkiye İşitme Engelliler Taekwondo Poomsae Şampiyonası’ndan gümüş madalya ile döndü

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu tarafından 6-7 Eylül tarihlerinde Eskişehir Şehit Angıl Gül Spor Salonunda düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Taekwondo Poomsae Şampiyonası sona erdi. Daha önce katıldığı bir çok Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Batuhan Şimşek başarılarına bir yenisini daha ekledi. 52 kulüpten 96 sporcunun madalya için mücadele ettiği şampiyonada Batuhan Şimşek, Büyük Erkek Senkron kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Korona virüs sürecinin ardından düzenlenen ilk şampiyonada sporcuların sağlıklı bir şekilde şampiyonayı tamamlaması için maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi.