AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

24 Haziran 2023 / Cumartesi

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenlecek olan Ayak Tenisi Turnuvası Kayıtları başladı. Kayıtlar sınırlı kontenjan ile 24-30 Haziran tarihleri arasında Online olarak gerçekleştirilecek.

ONLİNE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

• TURNUVA YERİ:  SELÇUKLU BELEDİYESİ SENTETİK SAHA
• BAŞVURU TARİHİ:   24-30 HAZİRAN 2023
•TURNUVA TARİHİ:   9-16   TEMMUZ  2023
ÖDÜLLER: Birincilik Ödülü       : 10.000 TL
İkincilik Ödülü        : 7.000 TL
Üçüncülük Ödülü   : 5.000 TL

Ayrıca; İlk üçe giren takımlara kupa ve madalya takdim edilecektir.

AÇIKLAMALAR:

• Turnuvaya 15 yaş ve üstü (2008 doğumlu ve üstü) sporcular katılım sağlayabilir.

• Her bir takım 3 asil 2 yedek oyuncudan oluşacaktır. (Yedek oyuncu zorunlu değildir.)
• Başvuru yapan kişi takım sorumlusu olarak kabul edilir.

• Takım isimleri etik kurallara uygun olmalıdır.

• Tüm takım oyuncuları müsabakalara çıkarken kimlik belgelerini göstermelidirler.

• Turnuvaya tüm şehirlerden katılım sağlanabilir.

• 15-17 yaş arasında katılım sağlayacak olan sporcuların ailelerinden onaylı izin belgesi getirmeleri zorunludur.

• Müsabakalar 3 set üzerinden oynanacak ve 2 set alan takım galip sayılacaktır. Setler 11 sayıda tamamlanacaktır.

• Turnuva, eleme usulüne göre gerçekleştirilecektir.

• Mümkün olduğunca takım oyuncularının tişörtlerinin aynı renk, tip veya desende olmasına dikkat edilmelidir.

• Turnuva fikstürü Selçuklu Belediyespor sosyal medya hesaplarından müsabakalar öncesi duyurulacaktır.

• Hava durumuna ve katılım sayısına göre maç fikstürü değişiklik gösterebilir..

• Açıklamalarda yer almayan hususlarda karar verme yetkisi, turnuva komitesine aittir.