Anasayfa / Haberler / SERKAN ERDOĞAN: BU KULÜP BAŞARILI OLMAYI HAK EDİYOR Wednesday, January 3, 2018

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takimi Basantrenörü Serkan Erdogan ve yöneticiler basin mensuplariyla bir araya geldi. Erdogan, “Suan kulübümüzde basketbola hevesli çok iyi insanlar var. Bu kulüp ve yönetim basarili olmayi hakkediyor” dedi

Sezonun ilk yarisindaki performanslarini degerlendiren Selçuklu Belediyesi Basketbol Takimi Bas antrenörü Serkan Erdogan, “Takim olarak ilk hedefimizin ligde kalmak olarak belirlemistik, suanda 11 galibiyetimiz var ve çok büyük bir mucize olmazsa bu hedefimize ulasmis görünüyoruz. Suan gönül isterdi ki hem staff ekibimizde hem de oyuncularimizda bu hedefe ulasmanin mutlulugu olsun isterdik ama hayatta beklentiler çabuk degisebiliyor. Simdi ligdeki konumumuz nedeniyle yeni bir stresin içinde bulduk kendimizi.  Daha iyi takimlarla mücadele ediyoruz. Fran Plepic’in sakatlandigi bir dönemde evimizde çok önemli bir maç kaybettik. Suan sanki düsme hattindaymisiz gibi bir hava var oyuncularimizin üzerinde. Ben bunu düzeltmeye çalisiyorum.  Tedirginliklerini üzerinden atmaya çalisiyoruz. Ben ve yönetimle birlikle gerçeklestirdigimiz toplantida oyuncularimiza olan güveni gösterdik. Bu çok önemliydi.  Bu sezonu birlik ve beraberlik içinde beraber bitirmek istiyoruz” dedi.

IKINCI YARI DAHA ZORLU GEÇECEK

Ligin ikinci yarisinda oynayacaklari maçlari degerlendiren Erdogan, “ Ligin ikinci yarisi ilk yariya göre daha zorlu geçecektir. Ikinci yarinin ilk 8 haftasinda düsmeme mücadelesi verecek takimlarla oynayacagiz. Sonraki 5 haftada ise sampiyonluk hedefi olan takimlarla oynayacagiz. Üst üste maglubiyetlerde alabiliriz. Biz tabiki istemeyiz böyle bir durumu ancak sporda bunlar olabiliyor. Bu takim bizim degil Konya’nin takimi. O yüzden tüm konya halkinin bu takima sahip çikmasi gerekiyor” Fran Plepic’in sakatligi ile ilgili de konusan Serkan Erdogan, “Plepic çok karakterli birisi. Sakatligi bulunmasina ragmen oynamayi çok istiyor. Henüz takimla birlikte çalismalara baslamadi. Riske atmak istemiyoruz. Son durumuna bakacagiz ve ona göre karar verecegiz” ifadelerini kullandi.

2 TRANSFER YAPMAMIZ GEREKIYOR

Ligdeki 18 takimdan 14’ünün transfer yaptigini hatirlatan Erdogan, “Playoff siralamasi içinde kalmak istiyorsak kesinlikle iki oyuncu transferi yapmaliyiz. Benim Genel Menajerim yada yardimcilarimin basarili yada basarisiz olarak degerlendirileceksek bu konuda bize yönetimimizin yardimci olmasi gerektigini düsünüyoruz.  Isim olarak su an gündemimizde olan birisi yok. Bir uzun ve kisa oyuncu almamiz gerekir diye düsünüyorum” diye konustu.

BU KULÜP BASARILI OLMAYI HAKEDIYOR

Bir kulübün altyapisinin önemli oldugunu ifade eden Erdogan, “Bu kulüp ve yönetim basarili olmayi hakkediyor. Ben sporda ani basarilara inanmiyorum. zaten çok nadir olur. Uzun soluklu projelerle kulüp yönetilmeli. Suan yönetimimizde bu ise hevesli çok iyi insanlar var. Ancak biraz sabir gerekiyor. Bu kulübün altini doldurmamiz gerekiyor. O zaman kalici basarilara asama asama ulasabiliriz” dedi.