Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU BELEDİYESPOR’DAN MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI 15 Ekim 2018 Pazartesi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Sporculari Zafer Mertay Soydan, Alp Çelik ve Mustafa Efe Alaybeyoglu, Ankara’da düzenlenen Milli Takim seçmelerinde dereceye girerek Milli Takima seçildi

13-14 Ekim tarihleri arasinda Ankara’da düzenlenen Küçükler ve Minikler Masa Tenisi Milli Takim seçmelerinde, Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takimi önemli bir basariya imza atti. 11 sporcusuyla seçmelere katilan Mavi-Beyazli kulüpte 3 sporcu Milli Takima seçildi. Çekismeli geçen maçlar sonucunda Mili Takima en fazla sporcu gönderen kulüp olmayi basaran Selçuklu Belediyespor, Konya tarihinde de bir ilki gerçeklestirdi. Daha önce Konya’dan hiçbir kulüp masa tenisi bransinda 3 sporcusu birden Milli Takima gönderme basarisi gösterememisti. Toplamda 445 sporcunun katilimiyla gerçeklesen seçmelerde, Selçuklu Belediyespor Kulübü sporculari Zafer Mertay Soydan, Alp Çelik ve Mustafa Efe Alaybeyoglu dereceye girerek Milli Takima seçilmeye hak kazandi. Küçük yasta önemli bir basariya imza atan sporcular gelecek için umut verdi.

ERDEN: ÇALISMALARIMIZIN KARSILIGINI ALDIK

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Basantrenörü Fatih Erden 2 yillik  disiplinli, özverili ve planli çalismalarinin karsiligini almaya basladiklarini belirtti. Erden, “Konya tarihinde bir ilki gerçeklestirmis olmak bizleri çok mutlu etti. Sporcularimiz gerçekten onlara destek olundugu takdirde daha iyi yerlere gelebilecek potansiyelde olduklarini gösterdiler. Tamami spor okullarimizdan yetisen çocuklarimizla 2 yildir çok siki bir çalisma içerisindeyiz. Bu çalismalarin karsiligini da Milli Takim seçmelerinde aldik diyebiliriz. Milli Takim aday kadrosuna Türkiye’den en fazla sporcunun kulübümüzden seçilmesi bizleri ayrica gururlandirdi. Masa Tenisine verdikleri destekten dolayi Kulüp Baskanimiza, Kulüp Müdürümüze ve yöneticilerimize tesekkür ediyorum.Çocuklarimiza Ay-Yildizli forma ile basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.