Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU BELEDİYESİ KIŞ SPOR OKULLARINDA EĞİTİMLER BAŞLADI 6 Ekim 2018 Cumartesi

Selçuklu Belediyesi Kis Spor Okullarinda egitimler basladi. Kayitlarini olusturan yaklasik 4 bin ögrenci ilk günün heyecanini yasadi

Selçuklu Belediyesi Kis Spor Okullarinda egitimler 6 Ekim Cumartesi günü basladi. 14 bransta,  yaklasik 4 bin sporcunun, 87 antrenör gözetiminde gerçeklestirdigi antrenmanlar 12 Mayis 2019 tarihine kadar sürecek. Yaklasik 8 ay boyunca bos kontenjanlarda kayitlarin devam edecegi spor okullarinda E-Kayit dönemiyle birlikte ön kayitlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapiliyor. Yüzme, Basketbol, Cimnastik, Futbol, Güres, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Wushu branslarinda egitim verilecek olan spor okullarinda, Antrenörler tarafindan basarili bulunan sporcular Selçuklu Belediyespor Kulübü lisansli sporcusu olacak. Kis döneminin en çok ilgi gören branslari ise Yüzme, Cimnastik, Futbol ve Taekwondo oldu. Selçuklunun her bölgesine servis imkaninin bulundugu spor okullarinda, çocuklar evlerinden alinarak güvenli bir sekilde tekrar evlerine teslim ediliyor.

NASIL KAYIT OLURUM?

Selçuklu Belediyesi kis spor okullarina kayitlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapilabilecek. Kayitlarini basariyla tamamlayan aileler kendilerine gelecek bilgilendirme mesajinin ardindan kiyafet ve kesin kayit için Selçuklu Belediyesi Uluslararasi Spor Salonu Spor Okullari Merkezine gelecek. Spor okullari ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan bilgi alinabilecegi belirtildi.