Anasayfa / Haberler / DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONASINA SELÇUKLU BELEDİYESPOR’DAN 2 SPORCU 10 Eylül 2018 Pazartesi

Selçuklu Belediyespor Kulübü sporculari Cihat Liman ve Alper Murat Erduran, Slovakya’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Güres Sampiyonasinda ülkemizi temsil edecek

Dünya Güres Federasyonu tarafindan 16-23 Eylül 2018 tarihleri arasinda Slovakya’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Güres Sampiyonasi’nda, Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporculari Cihat Liman ve Alper Murat Erduran ülkemizi temsil edecek. Geçtigimiz ay düzenlenen Gençler Avrupa Sampiyonasi’nda  üçüncü olan Cihat Liman 55 kg da, Alper Murat Erduran ise 77 kg da madalya mücadelesi verecek. Güres bransinda son yillarda büyük basarilar elde eden Selçuklu Belediyespor Kulübü, Gençler Dünya Güres Sampiyonasina 2 sporcu birden göndererek büyük bir basariya imza atti.

‘INSALLAH YOLUN SONU MADALYA OLUR’

Son yillarda güres bransinda önemli basarilara imza attiklarini ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Basantrenörü Yavuz Özkis, “2018 yili güres bransi için çok güzel bir yil oluyor hem ulusal alanda alinan sampiyonluklar hem de Uluslararasi alanda alinan madalyalar bizleri çok mutlu etti. Özellikle daha önce Uluslararasi bir sampiyona da eksik olan madalyamizi, geçtigimiz ay Cihat Liman ile tamamlayarak yolumuza devam ediyoruz. Amacimiz Selçuklu bölgesindeki gençleri spor salonlarina çekerek onlari sporla tanistirmak. Her yas gurubun da sampiyonluk hedefi olan sporcularimizin yaninda, takim olarak mücadele ettigimiz Türkiye Büyükler Süper Ligde de yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Suan Slovakya’da yapilacak olan Genç Erkekler Dünya Sampiyonasina Selçuklu olarak kenetlenmis durumdayiz. Sporcularimiz Ankara Elmadag Kamp Egitim Merkezi’nde hazirliklarina devam ediyorlar. Insallah yolun sonunda madalya ile dönmelerini diliyoruz” ifadelerini kullandi.